Karta menu / DANIA GŁÓWNE
STEK Z SELERA
sos café de Paris, salsa verde, risotto grzybowe, fasolka, szczypior, parmezan, rukola, chips z truflą
49,00 PLN
„OPEN BURGER” Z WARMIŃSKIEJ WOŁOWINY HEREFORD NA BUŁCE MAŚLANEJ (piekarnia Bo Chenek)
frytki steakowe, jajko sadzone, ser, pomidor, bekon, czerwona cebula, rukola
55,00 PLN
POLICZKI WIEPRZOWE
ziemniaki purée, buraczki, palona kapusta, jabłka w cydrze, krakers sezamowy, sos żurawinowo-żubrówkowy
65,00 PLN
STEK Z POLĘDWICY WOŁOWEJ
gratine truflowe, demi-glace wołowe, fasolka szparagowa, sałatka z palonego kalafiora i brokuła, anchois
119,00 PLN
ŚWIEŻY PSTRĄG Z PATELNI (Gospodarstwo Rybackie Szwaderki)
ziemniak pieczony, sałata, pomidor cherry, ogórek, papryka, kiełki, winegret ziołowy
69,00 PLN
FILET Z SANDACZA
czarny ryż, pak choi, ceviche z palmito i limonki, groszek, cukinia, seler naciowy