Karta menu / MENU SEZONOWE
KIELISZEK PROSECCO Z WISIENKĄ MARASCHINO
(na życzenie wersja bezalkoholowa)
20,00 PLN
ŚWIEŻA SIELAWA Z PATELNI (Gospodarstwo Rybackie Szwaderki)
sałata, pomidor cherry, ogórek, papryka, kiełki, winegret ziołowy, grzanki
52,00 PLN
ZUPA ZE ŚWIEŻYCH KUREK
marchewka, ziemniaki, śmietana, pietruszka
35,00 PLN
CHŁODNIK WARZYWNY Z SORBETEM MALINOWYM
liście nasturcji, jajko zielononóżki, bratek, szczawik krwisty
31,00 PLN
WĄTRÓBKA DROBIOWA Z AROMATEM TRUFLOWYM
palone kopytka, truflowy demi-glace, sos béarnaise
47,00 PLN
PAPARDELLE Z KREWETKAMI I SZPARAGAMI
pesto bazyliowwe, cukinia, groszek, rukola, pomidor cherry, szpinak, słonecznik prażony, parmezan
55,00 PLN
PIERŚ KURCZAKA KUKURYDZIANEGO Z KOSTKĄ SOUS-VIDE
purée z batata, soczewica, groszek, fasolka szparagowa, kalafior romanesco, kukurydza cukrowa, rokitnik, kurki, chips jarmużu
59,00 PLN
RISOTTO ZE SZPARAGAMI I BURRATĄ
groszek, fasolka szparagowa, szpinak, jajko poche, pesto bazyliowe
49,00 PLN
BURGER Z GRILLOWANYM SEREM HALLOUMI
bułka brioche „Bo Chenek”, guacamole, jajko sadzone, ogórek, pomidor, czerwona cebula, sałata, frytki steakowe
55,00 PLN
MUS Z BIAŁEJ CZEKOLADY OBLANY GORĄCYMI OWOCAMI LEŚNYMI
gorące owoce leśne, sorbet mango&marakuja (pracownia lodów rzemieślniczych „Cud nie lód”)